NMSBF Nyheter 2010:

Last update: 03-06-2010

 

Fast Electric - Informasjon for NC2   03.06.2

Det er snart duket for NC2, og jeg har vært i kontakt med generalen i SMBK.
Vi kjører elektro på søndag, 2 heat fortløpende fra kl. 09:00 og 2 heat fortløpende i pausen mellom 3. og 4. runde. Vi ønsker primært båter med 4S lipo, men alle er veldig velkommen uansett S.
Det er booket fint vær så jeg håper vi kan ha det litt moro.

De som ønsker å være med må sende meg en mail med frekvens og transponder nr (dersom de vil ha rundetelling). De som ikke har lisens fra før må løse engangslisens, kan betales til meg før start.

Med vennlig hilsen

Jørn Markset

 


Fast Electric - Informasjon for NC1   11.05.2010

Søndag kl. 10:45 må alle som vil være med å kjøre elektro møte opp ved dommertårnet til førermøte. Jeg vil forklare litt om hvordan vi skal kjøre og den praktiske gjennomføringen av dette. Alle som ikke er lisensiert i NMSBF må betale en engangslisens på kr. 150,- dette betales til meg under førermøtet. Kl. 11:15 drar vi igang første heat, og kjører andre heat straks første heat er ferdig og evt døde båter er hentet inn. Vi får mest sannsynlig en liten pause etter første runde i FSR klassene, alt etter hvor godt vi ligger ann så spretter vi inn og kjører ett eller to heat i pausen. Dersom det er folk med elektrobåt tilstede på lørdag prøver vi kjøre et showheat i pausen.

Velkommen til race!

Med vennlig hilsen / Best regards Jørn Markset

 


NMSBF introduserer Fast Electric i 2010   11.03.2010

Les mer her...


Alt stoff som var på denne hovedsiden i år 2009 er arkivert, du finner arkivet på "NMSBF Info" siden.