Heat Racing - NMSBF Race Report - NC3 2007:

Siste Oppdatering 09.09.2007

Bergen Grand Prix 2007

RACE REPORT NC 3 Tveitervannet 25 - 26 august 2007

Ingen fugler fikk ligge i fred på vannet da Bergen Heat Racing Team inntok Tveitervannet 25. og 26.august. 6 år har gått siden sist BHRT arrangerte en NC runde på Tveitervannet. Det var en ny generasjon med medlemmer fra BHRT som skulle arrangere NC3. For å være sikker på å komme i havn med rigging av dommertårn og brygge, startet vi allerede torsdag kl 1800 med riggingen. Etter 3 timer stod kanskje den flotteste kjørebryggen bygd til nc løp klar.

Kjell Gunnar og Jørn ”jeg er tøffere en deg” Markset var på plass på Midtun Camping allerede i 1600 tiden. Det ble gjort klart til driftekonkurranse som allerede hadde pågått verbalt over flere mnd på tjatteforumet. Dette overrasket ingen!!!

Fredag morgen var det bare å få satt ut bøyene og få gjort de siste formalitetene før NC3 braket løs. For de tilreisende var det mulighet å gjøre den siste finjusteringen av båtene på Liavannet.Og for å kjøre istykker en motor

Lørdag morgen var det oppmøte kl 0600 for BHRT medlemmer til dagens oppgaver. Kl 0900 tok Haakon førermøte og så var det hele i gang med Stein som speaker. Espen Haugen holdt rede på datasystemet.

Selv om været ikke var det helt store, ble det mye bra racing denne dagen med mange fine fighter. BHRT hadde 3 debutanter i denne NC runden. Åge var vel den som markerte seg best med en fin 3. plass i Hydro 7,5. Heatene var ferdig i 1600 tiden. Etter min mening en god gjennomført dag.

Søndagen måtte vi starte litt senere p.g.a. kirketider, men kl 1300 var vi i gang. Selv om været ikke var det beste denne dagen heller, ble det mye bra racing med mange fine fighter. Helgens uheldigeste var nok Glenn Salvesen. Med lånt båt av Jørn gikk denne dessverre til bunns grunnet for lite flyteelement. Dykkere er på saken!!!

Kl 1600 var vi ferdig. De med lengst tur hjem, hadde pakket bilen før premieutdelingen var i gang.

Takker også familien Skage som hadde kiosktjeneste begge dager - Godt jobba. Også en stor takk til gutta i hentebåten for utmerket jobb.

Ellers er vi meget fornøyd med gjennomkjøringen av NC 3 runden her i Bergen, og håper at vi kan arrangere NC løp til neste år også.

Hilsen formann BHRT                                                     

Frode Lundgren

 

 

 

Klikk for å se foto galleri

NC3 2007 Resultater

Hydro

Offshore