Heat Racing - NMSBF Race Report - NC2 2007:

Siste Oppdatering 25.06.2007

Arendal Grand Prix 2007

RACE RAPPORT FRA NC 2 VATNEBUVANN 16 – 17 JUNI.

Dette var første gang Sørlandets modellbåtklubb avholdt NC runde på det nye kjørevannet våres ved Nes Verk. De fleste av oss har holdt på en del timer her oppe for å få rigget det i stand til nc runden vi skulle arrangere. Vi var ganske spente på om dette ville holde mål med parkeringer og for oppsetting av telter til deltagere,publikum osv. Men det viste seg at det var nok av plass ved vannet. Torsdag ble alt gjort klart for å ta imot deltagerene som skulle komme til trening på fredagen.

Fredag morgen var det flere av oss som i smbk som hadde tatt seg fri fra jobben,så vi var på kjørevannet fra tidlig morgen Gutta fra Bergen var først på plass og de andre deltagerne kom jevnt og trutt utover dagen og jeg tror de var fornøyde med det de kom til!!! Litt småplunder for noen av deltagerne var det under trening med en knust hydro og ett motoras i 35 klassen.

Lørdag morgen var det oppstilling for S.M.B.K medlemmer på brygga kl 0700 til fordeling av dagens oppgaver. Kl 0900 var det førermøte på brygga og så var det hele i gang med Frode Knutsen som hadde speaker tjeneste denne helgen og Espen”Start the clock”Haugen som holdt rede på datasystemet.

Det ble mye bra racing denne dagen med mange fine fighter, men med mye frafall i både zenoah og den største offshoreklassen. Her kjøres det hva remmer og tøy kan holde, men det gjelder jo helst å komme til mål,som en hvis bergenser hadde tatt høyde for i zenoah klassen. Vi var ferdig med lørdagens race kl 1600 etter litt problemer med rundetelleren i første heat og ett vaierbrudd utpå dagen,ellers gikk det hele veldig greit for seg.

Søndagen våknet vi til duskregn men det gav seg en time etter vi hadde startet racet. Det ble tett fighting også denne dagen med masser av action Her er det jo bare å nevne at en ”newbie” fra Bergen, Thomas ”lokomotivet” Rasmussen kjørte inn til førsteplassen i zenoahklassen etter meget bra kjøring, foran en horde av ringrever som satt slukøret tilbake. Så nå har han satt seg i respekt til neste race som går i Bergen. For å nevne noen så tror jeg at Steinar Carlsen fra SMBK har siktet seg inn på ekstra premiene på nc rundene, denne gangen stakk han av med 15 l høyoktan som var sponset fra FOKUS RACING som var utlovt til 6 plassen i offshore 35,de gav også en kanne fuel til de 3 beste i juniorklassen noe som ble satt stor pris på!!! Vi delte også en pokal ”Plaster på såret pokalen”som gikk til Odd E Kanth Lundem som fikk den for sin hasardiøse redning av tilhenger proppfull av båter og utstyr som løsnet fra bilen på veien hjem fra kjørevannet og var på vei full fart inn på golfbanen, men fikk bremset den ned med god ratt og pedalføring av egen bil litt skrammer og bulker ble det på bilen, men det kunne jo ha gått mye verre!!!!!!!!!!

Takker også jentene som hadde kiosktjeneste begge dager - Godt jobba !!!!!

Ellers er vi meget fornøyd med gjennomkjøringen av NC runden her på sørlandet og håper at alle koste seg i de sørlandske skoger. Vi håper at gresset er grodd til neste gang dere besøker oss!!!!! Lykke til videre i Norges cupen 2007!

SØRLANDETS MODELLBÅTKLUBB

 

 

Klikk for å se foto galleri

NC2 2007 Resultater

Hydro

Offshore